Om Luxmondo

Luxmondo – Vi sælger pris- og miljøbevidst lys til alle formål

Luxmondo er en dansk virksomhed, der sælger LED, induktionslys og elektroluminescent lys. Vi har specialiseret os i at finde produkter, som er specielt egnet til erhvervskunder.

Vores leverandører og produkter er nøje udvalgt ud fra pris og kvalitet. I vores sortiment er der lyskilder og lamper, som dækker behovet hos alt fra den lokale malermester til det store åbne kontorlandskab.

Udviklingen inden for LED- og induktionslys er gået rygende stærkt de senere år. Det giver mange virksomheder en enestående mulighed for at spare på både CO2-udslip og energiregningen, hvis de skifter fra halogenlys eller sparepærer. Det er det budskab, som Luxmondo arbejder for at udbrede. For os handler det nemlig både om, hvad godt lys kan gøre for din virksomhed og for miljøet.

Vi sælger også elektroluminescent lys i form af lystape, der er også er energieffektivt lys. Lystape kan blandt andet bruges til sikkerhedslys eller til at oplyse ikoner. Vi installerer og sælger i samarbejde med installatører, men virksomheder og institutioner er velkomne til at kontakte os og få en uforpligtende snak. Vi tager også gerne en snak med jeres installatør eller kommer forbi med nogle af vores samarbejdspartnere.